OM OSS

Avanix interiör

SOCIALT ANSVAR

Avanix ska vid sidan om ordinarie verksamhet vara med och bl a ekonomiskt stötta organisationer som hjälper utsatta människor i världen och i Sverige.


Vi tror på mångfald och vi vill göra skillnad.

Socialt ansvarstagande
avanix

ETT VÄLGÖRANDE OCH TRYGGT IT-FÖRETAG

Vi vill ge kunden möjlighet att fokusera mer på sin kärnverksamhet genom IT-lösningar i toppskick. Det uppnår vi genom helhjärtat arbete, spetskompetens och etablerade leverantörer. Vid sidan om vår ordinarie verksamhet jobbar vi aktivt för att hjälpa utsatta människor i världen. Att själva starta upp och driva olika projekt gör oss säkra på att pengar och resurser fördelas på bästa sätt.

Vårt mål som IT-företag är att förenkla och underlätta arbetet i din verksamhet. Det betyder att vi skapar användarvänliga IT-lösningar för alla medarbetare. Pålitligt, lättillgängligt och långsiktigt!

VÅR VÄRDEGRUND PELA gENOMSYRAR VÅR ORGANISATION

Proaktiva

Vi är proaktiva mot våra kunder och personal genom att hela tiden vara lyhörda och hålla oss informerade så att vi kan agera förebyggande.

 

Engagerande

Vi ska vara en inspirerande och engagerande arbetsplats där vi ser personlig utveckling och arbetsglädje som några av våra viktigaste framgångsfaktorer. Våra kunder ska tydligt känna vårt engagemang.

 

Långsiktiga

Långsiktighet ska genomsyra allt vi gör i vårt agerande mot kunder, personal, leverantörer, miljö och omvärld. Vi ska ta ett ansvar i vårt agerande.

 

Ansvarsfulla

Vi tar ett ansvar för våra kunders IT-miljö och att vår personal trivs och utvecklas, men vår ambition är att ta större ansvar för människor i utsatthet.