UTBILDNING


NYTTJA PROGRAMMEN MED RÄTT UTBILDNING

Ett IT-system fungerar som bäst när användaren har kunskap nog att röra sig fritt i den digitala vardagen. För att alla anställda ska känna sig trygga erbjuder vi olika utbildningar inom Office 365 för företag.

Med oss som IT-företag får ni inte bara tillgång till programmen – vi ser också till att du och dina medarbetare använder dem på bästa sätt.

MICROSOFT 365 – lÖSNINGAR PÅ DET MESTA

Officepaketet – härskaren inom kontorsprogram. En arbetsplats utan klassiska program som Word, Excel, PowerPoint och Outlook hade väl förvirrat de flesta? Idag innehåller licenserna dessutom mycket mer än så. Molntjänster och digitala samarbetsytor som Teams, Sharepoint, OneDrive och OneNote skapar ännu fler möjligheter för medarbetare och kunder. Avanix erbjuder Microsoft 365 utbildning på olika nivåer.

SHAREPOINT – STÖRRE FRIHET MED RÄTT VERKTYG

Sharepoint handlar om tillgång till gemensam information. Med Avanix som IT-leverantör ser vi till att du och dina medarbetare alltid kommer åt informationen som behövs för att arbeta effektivt tillsammans genom Sharepoint utbildning. Var du än befinner dig i världen, på vilken enhet du än föredrar och med lika hög säkerhet som alltid.

TEAMS – uNDERLÄTTA VARDAGEN FÖR ALLA ANSTÄLLDA

Underlätta samarbetet och jobba var du vill, ensam eller allihop. Teams har visat sig vara en oumbärlig tillgång för arbetsplatser, inte minst under våren 2020. Lägg grunden till ett mer digitaliserat arbetssätt genom vår utbildning, som vi självklart även erbjuder på distans – det vore väl konstigt annars?

Kontakta oss så berättar vi mer!


Kontakta oss